fbpx
Hem 9 Design

Design

Design är en process där man utvecklar lösningar på ett medvetet och kreativt sätt där både funktionella och estetiska krav möts med utgångspunkt från konsumentens behov. Design används för utveckling av varor, tjänster, processer, budskap och miljöer. Som en designbyrå arbetar vi på LIVE med kreativitet som motor och att få fram den bästa designen för just ditt företag. Kreativitet är ett arbetssätt, inte bara talang. 

    Grafiska profiler

Det är här det börjar. Tillsammans med logotypen skapar vi ditt företags identitet och uttryck och därifrån tar vi avstamp i all övrig kommunikation.

En grafisk profil innehåller vanligtvis en logotyp, färger, typsnitt, övriga mönster och symboler.

  Webbdesign

Webbdesign avser hantverket att ge en webbplats en grundläggande grafisk design och struktur. Till det hör att bestämma storlekar på och placering av ytor, typografi, färgskalor, manér eller stil för bilder, ikoner, logotyper och andra grafiska element.

Konkurrensen på hemsidor blir allt större och därför är det viktigt att kunna skapa en unik hemsida. När man surfar på nätet vill man gärna att allt ska gå snabbt, annars tappar man intresset och hellre väljer en annan sajt. Därför är det viktigt att ha en hemsida som är snabb, lättanvänd och intressant för besökaren.

Idag surfar människor både från mobil, surfplatta och dator, därför är det även viktigt att hemsidan ska kunna anpassas efter användarens enhet, så kallad responsiv hemsida.

Läs mer om webb här!

  Trycksaker

Med den grafiska profilen i bakgrunden tar vi fram vi en attraktiv och kreativ paketering av ditt företag i fysisk form.

  Logotyp

En logotyp är ett grafiskt varumärke, emblem eller symbol som vanligtvis används av kommersiella företag, organisationer och även privatpersoner som marknadsföring genom att underlätta omedelbar visuell igenkänning.

Hur går vi tillväga?

För oss är kreativitet ett arbetssätt och inte bara en talang, vi har ett beprövat arbetssätt som vi optimerat i över 20 år, det finns inga snabba genvägar även om vi kan en del trix, utan det är som med allt, hårt arbete på rätt sätt, ger magiska resultat och så även när det gäller design. Vår erfarenhet är att de flesta av våra kunder genom åren vill vara delaktig i att tycka och tänka längs vägen och inte bara lämna över allt till oss, dessutom vet vi att det blir bättre om vi gör saker ihop och tar del av alla våras erfarenheter. Tillsammans gör vi reklam.

Inget är för stort eller för litet

Vi är en nätverksbyrå, vi tar in de personer som är bäst lämpade för just det ni behöver hjälp med, på så vis så får ni som kund det ni behöver till ett pris som ni klarar av. Vi tror på ett så öppet arbetssätt som möjligt och det gynnar både kreativiteten, samarbetet och plånboken. Vår erfarenhet som nätverksbyrå säkerställer att processen går smidigt för dig som kund där vi som jobbar som anställda på byrån är kontaktperson och håller i de uppdrag som kommer in.