Varför LIVE?

1. Snabb respons

Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan 08-17. Slå en pling eller släng iväg ett mail så svarar vi snabbare än blixten!

2. Lyhörda

Vi på LIVE är måna om våra kunder och gör allt för ni ska bli nöjda.

3. Arbetar nära

Vi anser att kundrelationen är väldigt viktig och finns alltid ett samtal bort! Vi tror på ett nära samarbete där kreativiteten uppstår – tillsammans gör vi reklam.

4. Deadlines

Tid är pengar. Vi ser alltid till att hålla våra deadlines.

5. Ansvar

Vi ger oss aldrig. Vi tar ansvar för uppdragen vi får och ror dem i hamn. Sätt oss i en arbetsgrupp så bidrar vi med kunskap och resultat och ser till att driva uppdragen framåt.

6. Analys

Information är viktigt – vi tror på ett långsiktigt samarbete som ger resultat över tid. Vi analyserar hur våra arbetsinsatser har gått och hur vi kan optimera dessa under tid. 

7. Liten byrå – stort nätverk

För oss är inget projekt omöjligt. Vi driver varje projekt och tar in den kompetens som behövs.

8. Tydlig prissättning

Vi håller alltid en tydlig prissättning för att inte skapa några oväntade överraskningar. Prisförändringar kan ske av olika skäl, i de fallen är vi snabba och tydliga.

9. Fast pris/löpande

Hos LIVE kan du välja mellan att betala ett fast eller löpande pris. Vid ett löpande pris håller vi koll på hemsidan, uppdateringar, mäter statistik m.m. Kontakta oss så berättar vi mer.

10. Erfarenhet

LIVE har funnits i över 20 år. Vi har en lång erfarenhet och bra koll på branschen.

11. Liten byrå, liten kostnad

Vi är en reklambyrå som arbetar enligt nätverksmodellen med lågt antal anställda och stort nätverk. Det gör att vi kan erbjuda en lägre kostnad men med bibehållen kvalitet som ger mer för pengarna.

12. Levererar över förväntan

Vi är en liten organisation där du som kund möter ägare och kreatörer i en liten grupp där vår korta kommunikation garanterar engagemang och leveranssäkerhet.