Kontakta oss

Oavsett om du är en potentiell kund, anställd, leverantör eller bara någon som vill veta mer om oss, vill vi gärna höra från dig. Ring oss eller maila så återkommer vi till dig. Kostnadsfri initial rådgiving ingår för att säkerställa att vi kan stödja dig på bästa sätt.

LIVE Reklambyrå AB

Odinslundsgatan 3
41266 Göteborg
info@livereklambyra.se
+46 724 48 44 63

Team

Creative Director

Daniel Ivelind

Ägare & Creative Director

daniel@livereklambyra.se

Med över 25 års erfarenhet inom marknadsföring och reklamindustrin har Daniel en djup expertis i att formulera breda strategier som omfattar allt från varumärkesutveckling och design till genomslagskraftig varumärkesbyggande kommunikation. Hans expertis innefattar utformning av komplexa kommunikationsstrategier och kreativa kampanjer som engagerar målgruppen och stärker varumärkets position på marknaden.

Daniel är mycket kompetent inom:
– Reklamstrategi
– Varumärkespositionering & varumärkesuppbyggnad
– Kreativa processer

Som Creative Director ser Daniel till att både vi på byrån och våra kunder blir nöjda. Daniel har lång erfarenhet av reklambranschen och har drivit LIVE Reklambyrå sedan 2001 och älskar att följa och se kunderna växa.

Webbproducent

Ella Persson

Webbproducent

ella@livereklambyra.se

Ella är en passionerad webbproducent med en stark kombination av teknisk skicklighet och estetisk känsla. Med en naturlig nyfikenhet och problemlösningsförmåga har Ella en särskild talang för att förena teknik och design i skapandet av webblösningar, som inte bara är funktionella utan också visuellt tilltalande. I sin roll på byrån har hon lett flera projekt från idé till lansering, vilket visar hennes förmåga att ta sig an knepiga digitala utmaningar samtidigt som hon hänger med i de senaste trenderna.

Utöver sin skicklighet bakom webb och design trivs Ella också toppen bakom kameran. Med en kreativ approach och en teknisk precision fångar hon rätt ögonblick genom linsen. 

Digital content designer

Bianka Farkas Szabó

Digital Content Designer

bianka@livereklambyra.se

Bianka är en ambitiös och nyfiken person med en passion för design och kreativitet. I sin roll som Digital Content Designer är hon noggrann och strävar alltid efter att hitta lösningar som gör kunderna nöjda. Förutom sin passion för digital design och kreativitet är Bianka också skicklig inom tryckproduktion och videoredigering. Hon tar sig an tryckprojekt från början till slut med imponerande precision och hanterar videoredigering med expertis för att skapa underhållande och professionella videor. Bianka är en mångsidig kreatör som tar sig an olika designutmaningar med stark dedikation för att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder.

Social media content creator

Hampus Jaanson

Social Media Content Creator

hampus@livereklambyra.se

Hampus är en positiv person som gillar att ta sig an nya utmaningar. Som en driven content creator använder han sin genuina fascination och intresse för att förstå målgruppen och skapa engagerande innehåll för våra kunder i form av bland annat bilder, videor, copy och design. Med en bred utbildningsbakgrund har Hampus både teoretiska och praktiska kunskaper inom en mängd olika områden som han tar användning av för att ständigt utveckla sitt arbete och se till att kundernas önskemål uppfylls.

Vill du blir en del av vårt team? 

Oavsett om det är jobb eller praktik du söker, maila: apply@livereklambyra.se