Vad vi gör

LIVE Reklambyrå är en kreativ, flexibel och stabil fullservice-byrå som har levererat jämna och bra resultat sedan 2002. Vi arbetar utifrån nätverksmetoden. Vårt nätverk ger oss möjligheten att välja de allra bästa personerna i branschen som producerar och levererar till oss. Vi startar upp och driver varje projekt och under arbetets gång ser vi till att ta in den kompetens som vi anser oss behöva för att du som kund ska bli nöjd.

Branding

Varumärkesbyggande, eller branding, är en noggrann och kreativ process där lösningar formas med medvetenhet och omsorg för att möta både funktionella och estetiska krav. Målet är att skapa en stark identitet som inte bara tillfredsställer konsumenternas behov utan också bygger långsiktiga och meningsfulla relationer.

Läs mer >

Webb

Webben är knytpunkten i det hela. Det är här alla delar möts. LIVE vet hur man skapar en sajt för att få fram bästa möjliga upplevelse utifrån varje kunds önskemål och unika behov.

Läs mer  >

Content

Mångfalden av information, material och medieelement skapade för att kommunicera och engagera, inklusive texter för sociala medier, hemsidor, bilder, filmer, intervjuer med mera.

Läs mer >

Marknadsföring

Marknadsföring är ett brett område. För att sammanfatta det skulle man kunna säga att det är de åtgärder ett företag gör för att nå ut till sin målgrupp.

Läs mer  >