fbpx

Vad vi gör

LIVE Reklambyrå är en kreativ, flexibel och stabil fullservice-byrå som har levererat jämna och bra resultat sedan 2002. Vi arbetar utifrån nätverksmetoden. Vårt nätverk ger oss möjligheten att välja de allra bästa personerna i branschen som producerar och levererar till oss. Vi startar upp och driver varje projekt och under arbetets gång ser vi till att ta in den kompetens som vi anser oss behöva för att du som kund ska bli nöjd.

Grafiska profiler

Det är här det börjar. Tillsammans med logotypen skapar vi ditt företags identitet och uttryck och därifrån tar vi avstamp i all övrig kommunikation.

Design

Ett ord man hör ofta. Men med en lika viktig betydelse för det. Vi skapar ett grafiskt uttryck som representerar vad ditt företag står för.

Webb

Vi har många års erfarenhet av webb och ser alltid till att vara insatt i det allra senaste. Vi skapar en webb som du själv kan administrera och styra. Alla våra sajter är SEO-anpassade från början och självklart finns vi till hands för support när sidan är levererad och klar.

Trycksaker

Med den grafiska profilen i bakgrunden tar vi fram vi en attraktiv och kreativ paketering av ditt företag i fysisk form. En produkt som får mottagaren att vända blad, känna och uppleva papprets kvalitet, i spännande format.

Marknadsföring

Hur lyckas man egentligen man med sin marknadsföring? Vi på LIVE hjälper dig att nå fram till rätt publik, hitta rätt kanaler för dig och anpassar ditt innehåll till bästa möjliga synlighet, oavsett media.

SEO

Syns du inte så finns du inte. Det är ett faktum att annonsering på nätet via Facebook, Google, Youtube med flera generar massor av trafik. Hemligheten är att skapa trafiken med rätt innehåll på er webb och konvertera besökarna till sitt rätta mål.

Live reklambyrå illustration

Tillsammans gör vi reklam.

Kontakta oss så hjälper vi dig.