ESS-ENN Timber

Ny grafisk profil & hemsida

ESS-ENN Timber är en småländsk producent av limfog, biobränsle och sågade samt hyvlade trävaror. Med hållbarhet i fokus och en av Sveriges största och modernaste anläggningar sätter dem ribban högt för hela träindustrin. LIVE har samarbetat med ESS-ENN under flera år och fick i uppdrag att skapa en ny grafisk profil och hemsida. Se resultat nedan.

LIVE sköter drift och underhåll av sidan kontinuerligt och jobbar alltid för att nå maxresultat på prestanda, användarvänlighet och SEO.

Besök hemsidan här.

Logotyp

Användning

Logotypen används primärt i 100% Skogsgrönt eller 100% vitt. Den Skogsgröna logotypen använder vi med fördel mot vit, ljus grå, och ljus bildbakgrund. Den vita logotypen använder vi mot mörkare bakgrunder och mörka bildpartier.

Färger

Primära färger
ESS-ENNs primära färger är Skogsgrön, Trä samt Ljusblå. Dessa färger skall användas i all kommunikation. Skogsgrön är den dominanta färgen som står över dom två övriga primära färgerna.

Sekondär färg
ESS-ENNs sekundära färg är Granskott som kompletterar dom primära färgerna och skall användas väldigt sparsamt. Används främst i för CTA knappar, ikoner, citat, informationsgrafik samt annan stödjande grafik/typografi som behöver lyftas.

Typsnitt

Hemsida