Fixboard

Vi på LIVE Reklambyrå är glada över att få berätta om vårt senaste projekt för företaget Fixboard. Vi har arbetat hårt för att ta fram en helt ny grafisk profil för företaget, inklusive en modern och användarvänlig webbplats och en uppfräschad logotyp.

Efter att ha samarbetat tätt med Fixboard för att förstå deras unika värderingar och vision, utvecklade vi en grafisk profil som speglade deras identitet på ett autentiskt sätt. Vårt team av designers använde sig av en kombination av kreativitet och teknisk expertis för att skapa en estetiskt tilltalande webbplats som också är användarvänlig och responsiv.

Vi förnyade också företagets logotyp, som nu bättre representerar deras varumärke och förmedlar en modern känsla. Genom att använda en unik kombination av typografi, färger och grafiska element skapade vi en logotyp som är både minnesvärd och professionell.

Den nya grafiska profilen för Fixboard kommer att hjälpa företaget att differentiera sig på marknaden, öka varumärkesmedvetenheten och stärka deras förtroende bland kunderna. Vi är stolta över det arbete vi har åstadkommit för Fixboard och ser fram emot att fortsätta samarbeta med dem i framtiden.

Besök Fixboards webb HÄR.

Solid limfog från välskötta svenska skogar

”FixBoard är ett komplett sortiment av massiva FSC® certifierade limfogsskivor. FixBoard tillverkas av ESS-ENN Timber i småländska Skruv och vårt sortiment av limfog är under ständig utveckling. Med FixBoard kan du bygga nästan vad som helst, från hyllplan till platsbyggt kök!”

Logotyp

Färger

Typsnitt

Produktblad

Hemsida