Marknadsföring

Marknadsföring är ett väldigt brett område. För att sammanfatta det skulle man kunna säga att det är de åtgärder ett företag gör för att nå ut till sin målgrupp. Det innefattar också den process där företaget skapar värde för kunden och bygger på en starkare kundrelation för att få kundens intresse i utbyte. Marknadsföring finns både i äldre och modernare format. Äldre marknadsföring, så kallad massmarknadsföring kan t.ex. vara annonser i tidning, radio eller TV. Modernare format är digital marknadsföring som sker online. Marknadsföring är en viktig del för att ditt företag ska kunna växa och utvecklas. Det är även viktigt för att kunna utmärka sig från konkurrenter.

Hemsida

Hemsidan är vanligtvis basen i din digitala marknadsföring. Det är här alla delar kopplas ihop. Hemsidan kan förmedla information, sälja dina produkter och tjänster, användas som ett verktyg eller ha andra funktioner som ditt företag behöver för att funka. Det är oftast hemsidan man har som måldestination när man vill marknadsföra.

Sociala medier

Med sociala medier ökar man möjligheten att nå ut till flera. En del verksamheter använder det som en huvudsaklig marknadsföringskanal medan andra använder det som ett tilllägg till den ordinara marknadsföringen. Använd dina sociala medier till att uppdatera och berätta om det aktuella för din verksamhet. Påminn dina följare om att du finns. Här kan du även annonsera och pricka in den målgruppen som önskas.

SEO

Sökmotoroptimering, Search Engine Optimization eller förkortat SEO, är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att på ett organiskt sätt, i kontrast till betald marknadsföring genom sökmotorer, synas så högt upp som möjligt på så många lukrativa sökord som möjligt bland sökresultaten i sökmotorer så som Google, Bing eller Yahoo.

Vi erbjuder löpande arbete och analys samt rapporter för uppföljning för att hjälpa er nå era mål. Många av våra webbar vi bygger kommer högt upp på sökresultat redan vid lansering, men ibland är man i en hårt konkurrensutsatt bransch där man får jobba lite extra och eventuellt stötta till med lite SEM Search Engine Marketing som är betald marknadsföring.

SEM

Search Engine Marketing, förkortat SEM, omfattar olika metoder och tekniker som används för att marknadsföra en webbsida genom betald annonsering på sökmotorer som Google, Bing eller Yahoo. Till skillnad från organisk sökmotoroptimering (SEO) innebär SEM att man betalar för att synas högt upp i sökresultaten på specifika sökord. 

Vi erbjuder kontinuerligt arbete, analys och rapportering för att hjälpa er att nå era mål. Även om många av våra webbar rankar högt organiskt, kan SEM vara ett effektivt komplement, särskilt i konkurrensutsatta branscher.

Marknadsförings-material

Vi har lång erfarenhet om vad som fungerar för just dig som kund. Vi hjälper er med allt från trycksaker, annonser, profilmaterial, digitala utskick och mycket mer.

Ibland ställer vi till med lite kaos

Det har hänt att en telefonväxel blivit överbealstad eller restaurang blivit fullbokad det är såklart väldigt kul när man når ut och det blir en braksuccé. Med rätt insatser och på ett kreativt sätt når man resultat i sin marknadsföring.

Vi kan reklam och det kommer spara dig som kund mycket pengar och ansträngning. Att hitta rätt nivå för era insatser är avgörande. Det gäller så väl de med stor budget eller liten. Att göra rätt sak är alltid en prioritering. Med en kreativ ide får du dessutom mer för pengarna och en organisk spridning av ert budskap är alltid ett mål. Att man engagerar målgruppen och skapar en buzz. Allt börjar med ett samtal vi bollar gärna med er och vår inledande rådgivning är alltid utan extra kostad.