Vivona

Grafisk profil, logotyp och illustrationer

Vivona är ett Göteborgsbaserat företag som importerar vin och sprit i hög kvalitet från världens alla hörn. De kände att de var i behov av att uppdatera sin grafiska profil för att spegla var verksamheten står idag och vart de siktar framöver. Det var vi glada över att kunna hjälpa dem med!

De fick en ny brandstory att förankra verksamheten i som förmedlade deras passion för kvalitet och hantverk och deras engagemang i att hitta nya leverantörer världen över. Detta speglas även i deras nya logotyp och illustrationer som används på hemsidan. LIVE har även tagit fram webbdesign år 2018. Idén tas vidare till film och storytelling för att ytterligare förstärka varumärkets positionering.

Scrolla ner för att se mer!

Logotyp


Trattoria Prego Logoype by Live Reklambyrå
Trattoria Prego Logoype by Live Reklambyrå

Illustrationer

Brand Story

2011 hissade Vivona för första gången segel i Göteborg och tog sikte mot horisonten. Med visionen om att hitta finare skatter än andra importörer satte de med karta och kompass kurs mot okända vatten.

Sedan dess har de sett till att hämta hem de allra bästa smakerna från världens alla hörn för att sedan distrubera det till den nyfikne världen över.

Vivona anammar det göteborgska sättet att utforska och likt ostindiefarare ta hem smaker och varor utöver det vanliga. Passionen och synen på kvalitet och hantverk genomsyrar varje del i verksamheten och är kölen i målsättningen att erbjuda unika smakupplevelser och utforska nya
– i sann göteborgsk anda.

Det blåser ständigt nya vindar med trender, ibland hissar Vivona segel men slår alltid vakt om det som ger medvind under längre seglatser. Med Vivona blir resan säker men också spännande, häng med!